طبع بادام زمینی
از دیدگاه طب سنتی، هر ماده غذایی دارای طبعی خاص است که بر وضعیت جسمی و روانی ما تاثیر میگذارد. شناخت طبع مواد غذایی نقش مهمی در حفظ سلامت، پیشگیری از بیماریها و حتی درمان آنها دارد. بادام زمینی هم یکی از مغزیجات خوشطعم و پرطرفدار است که خواص فراوانی برای بدن دارد و بسیاری از افراد به دنبال شناخت طبع آن هستند. به طور خلاصه اگر بخواهیم شما را به جواب سوالتان برسانیم میتوانیم بگوییم بادام زمینی طبع گرم و تر دارد اما اگر شما هم میخواهید با طبع بادام زمینی ( طبع غذایی بادام زمینی ) و این که برای چه افرادی مناسب است آشنا شوید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
بادام زمینی طبع سرد یا گرم دارد؟
طبع بادام زمینی در طب سنتی گرم و تر در نظر گرفته میشود. این ویژگی باعث میشود که مصرف آن برای افرادی با مزاج سرد مناسب باشد، زیرا ترکیب طبع گرم با مزاج سرد میتواند به تعادل درون بدن کمک کند. از طرف دیگر افرادی که مزاج گرم دارند هم میتوانند بادام زمینی استفاده کنند اما باید در مصرف آن، اعتدال را رعایت کنند. زیرا مصرف زیاد از حد بادامزمینی در افراد گرم مزاج میتواند باعث جوش زدن، حساسیت، مشکلات پوستی و سایر اختلالات شود.
آیا طبع کره بادام زمینی هم گرم است؟
از آنجایی که طبع مغز بادام زمینی گرم و تر است، طبیعتا طبع روغن بادام زمینی و کره آن نیز گرم و تر محسوب میشود.
کره و روغن بادامزمینی سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، چربیهای مفید و ویتامینها هستند و گنجاندن آنها در رژیم غذایی، میتواند مزایای متعددی را خصوصا برای افرادی با مزاج سرد و خشک (سوداوی) به همراه داشته باشد.
چگونه از طبع و مزاج بادام زمینی در رژیم غذایی خود بهرهمند شویم؟
بادام زمینی را میتوان به اشکال مختلفی مانند خام، بو داده، نمکی، کره بادام زمینی یا روغن بادام زمینی مصرف کرد. برای بهرهمندی از خواص بادام زمینی، راههای گوناگونی جهت افزودن آن به رژیم غذایی وجود دارد که در ادامه به نحوه اضافه کردن آن در برنامه غذایی خواهیم پرداخت.
نتیجه گیری
با شناخت طبع بادام زمینی در طب سنتی، میتوانید رژیم غذاییتان را هوشمندانهتر و متناسب با مزاج خود تنظیم کنید. بادام زمینی با خواص فراوانی که دارد، نقش موثری در تعادل مزاج، افزایش انرژی، پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت پوست، استخوانها، قلب و سایر بخشهای بدن ایفا میکند.
سوالات متداول
آیا طبع بادام زمینی شور هم گرم است؟
بله، بادام زمینی یکی از مغزیجات گرم محسوب میشود، در نتیجه طبع بادام زمینی بو داده و طبع بادام زمینی نمکی هم طبیعتا گرم خواهد بود. با این حال، افزودن نمک و استفاده از روغن در فرآیند تهیه این نوع بادام زمینیها ممکن است طبع آنها را کمی گرمتر و به سمت خشکی متمایل کند.
طبع بادام زمینی روکش دار چگونه است؟
بادام زمینی روکش دار نوعی تنقلات خوش طعم است که با ترکیبی از آرد، ادویهجات، نمک و طعم دهندههای مختلف و با روکشهایی مانند فلفلی، کچاپ، پنیری، پیاز جعفری، دودی و غیره تهیه میشود. اگر چه نوع روکش میتواند تا حدودی روی طبع این نوع بادام زمینی تاثیر بگذارد و آن را به سمت خشکی یا گرمی بیشتر متمایل کند، اما این نوع بادام زمینیها همچنان طبع گرم خود را حفظ میکنند.